Sunday, 23 April 2017

Almost End of April 2017


Hola!

So bertemu lagi dalam blog iReka. So saya baru sahaja menyiapkan mengupdate Mac App 'App Icon Resizer' ni. Yeah! Ape yang best dia, dia support Xcode baru ni 8.3. Boleh lah nak generate Icon Set untuk semua icons korang. Senang je, drag masuk, select folder mana nak generete hola, drag folder tu masuk dalam Xcode. Kacang je!

OK lain-lain cerita baru update juga app member CWS ni, rivil app, sekarang version 1.1 dengan fungsi account. Boleh lah try nak cari tempat best-best time korang jalan jauh. Mana tau tempat tu viral ke. ;)

Lain-lain adalah saya ada lagi idea baru untuk buat app. Dia bukan idea terlampau baru, tapi situasi kat CWS memang macam memerlukan solusi ini. Solusi ni untuk start-up yang dah ada ramai intern. Ha apa dia tu kena tunggu next post lah OK.

Cun, jumpa lagi.

Friday, 7 April 2017

iRIS - iReka Soft App Information System

It's has been a year long journey with Laravel. And we doing very slow but steady, to make our own control center to manager our apps and system. 





Yet Another App will Be Published

Thanks to Allah, we will going for Ramadhan this year. I am grateful to have people that are willing to use WorkIn app, for taking attenda...